Жертви на модата

Анджелина Джоли, Тулиса и Лейди Гага с техните най-лоши модни решения
Снимка: Getty/Guliver

Всеки е взимал лоши модни решения, които после са го карали да се изчервява или усмихва при спомена за тях. Звездите не правят разлика, даже именно те най-често губят връзка с реалността и стила, тъй като желанието им да експериментират и да се наложат като модни икони замъглява трезвата им преценка за пасващи си дрехи и аксесоари.

Dailymail.co.uk представи кратка класация на най-големите модни прегрешения на известните личности, които в момента са титулувани като едни от най-добре облечените.

Учудващо на първо място е Виктория Бекъм, следвана от съпруга ѝ Дейвид.

Вики може към днешна дата да създава най-елегантните, стилни, дори леко строги рокли и аксесоари, но в близкото минало определено допускаше грешки в подбора на гардероба си.

Най-голямото ѝ модно прегрешение обаче е обецата на устната, с която се беше появила по време на концерт на Spice Girls през 2001 г. (вижте снимка тук).

Като цяло всички момичета от Spice Girls – Мелани, Мел Би, Ема, Гери и Виктория бяха остро критикувани за начина си на обличане.

Дейвид Бекъм от своя страна е смятан от милионите си почитатели за модна икона. Особено впечатление правеха прическите му.

Появи ли се с нова подстрижка по време на футболен мач, веднага всички го копираха. Като най-голяма грешка обаче при него бяха посочени плитките по главата (вижте снимки тук). Според критиците подобна прическа стои смешно върху главата на възрастен мъж.

Лейди Гага държи третото място с роклята си от месо, с която се появи през 2010 г. на наградите VMA. След нея са риалити звездата Ким Кардашиан и певицата Ники Минаж заради цялостния си начин на обличане и подбор на аксесоари.

На шесто място застава певицата Тулиса заради розовата си рокля, с която се появи на червения килим миналата година, а веднага след нея застава Анджелина Джоли. Черната рокля с огромна цепка, от която се виждаше целият крак на актрисата стана повод за безброй шеги и карикатури в уеб пространството.

На осмо, девето и десето място застават съответно Саймън Коуел заради цялостния си начин на обличане, Кание Уест заради костюма си от червена кожа (вижте тук) и Кати Пери с костюма си на отбора "West Ham" (вижте тук).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти