Тениските не са само за спорт

Тениските не са само за спорт
Снимка: netinfo

Тениските били само за спорт. Да, ама не!

Комбиниран по правилния начин, подходящият модел може да бъде част от облеклото в ежедневната визия - съчетан с дълга пола, дънки или памучен панталон.

Също така тениската, или така известният сред почитателите на модата тишърт (t-shirt - от англ. ез.), пасва идеално, както на равни обувки, така и на високи токчета.

Лятната дреха с къс ръкав е любима и на звездите в Холивуд - обличат я често за събития на червения килим или когато са на разходка навън и искат умело да се слеят с хората, за да не бъдат разпознати.

Затова днес ще ви покажем как точно носят тениските си известни жени като Бионсе, Риана, Оливия Уайлд, Ан Хатауей, Миранда Кър и още няколко популярни актриси, певици и модели.

Ето как точно го правят звездните момичета:

Изцяло в бяло - актрисата Ан Хатауей е съчетала тениската си с официален костюм и токчета, а колегата ѝ Кейт Босуърт - с дълга плътна пола с висока талия.

Актрисата Оливия Уайлд също е заложила на изчистена тениска с пола с висока талия, а моделът Миранда Кър я е комбинирала с дънки и палто.

И актрисата Амбър Хърд е съчетала тениската с пола с висока талия. Бионсе - с дънки с хоризонтални разрези и червени токчета.

Певиците Риана и Рита Ора залагат на тениската в ежедневието и я комбинират с къса пола или широки дънки.

Моделът Даутцен Крус залага на тениската в съчетание с по-спортен стил, а актрисата Джордана Брустър я комбинира с дълга черна пола по тялото с висока талия.

Споделете с нас като коментар под статията с какви дрехи комбинирате вие тениските си през лятото. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти