За любовта в живота на Ан Хатауей

Ан Хатауей на премиерата на филма "Рио"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ан Хатауей е добре позната на всички с чаровната си усмивка и големите си, топли очи. Сега обаче актриса е решила да покаже, че освен мила и добра, може да бъде и много секси.

В новия филм за Батман Ан се превъплъщава в образа на жената котка. За целта актрисата се е посветила изцяло на фитнес и диета, като е заявила, че иска да бъде най-сексапилната жена-котка на голям екран до момента. Това амбициозно решение обаче означава, че трябва да се потруди доста сериозно, за да засенчи Холи Бери, която последна облече впития кожен костюм и маска на героинята от комикса.

Освен с фитнес, Ан се е посветила и на любовта. Актриста споделя, че никога не се е чувствала по-щастлива със своя любим Дейвид Шулман, както сега.

Двамата са заедно от три години, а преди това Ан излизаше с Рафалело Фолиери -- бизнесмен, който в момента е съден за пране на пари и други финансови престъпления.

Относно връзката си с Шулман, Хатауей споделя:

"Той напълно ми провали плановете! Исках да прекарам малко време сама, но тогава се появи той и аз се влюбих. Вече минаха три години! Това си е доста сериозна връзка."

Актрисата споделя още, че вярва в любовта от пръв поглед. "Защо не? Би било много по-скучно, ако хората не можеха да се влюбват от пръв поглед."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти