Роклята, с която всяка Edna жена изглежда вталена с 5 килограма

Роклята, с която всяка Edna жена изглежда вталена с 5 килограма
Снимка: Thinkstock

Вярвате ли или не, съществува модел рокля, която стои прекрасно на всеки тип женски силует.

Още по-добра новина: този модел рокля се съчетава по чудесен начин с всякакви обувки на висок ток, с всякакви дамски чанти и други модни аксесоари. Това е роклята, която е перфектна за всяка Edna жена и я кара да изглежда така сякаш е отслабнала с поне 5 килограма.

"Тайната" на роклята се крие в това, че дрехата подчертава по неповторим начин правилните извивки по тялото на жената, а в същото време прикрива несъвършенствата.

Облечени с нея, голяма част от дамите констатират, че често биват разпитвани от приятели и познати как са успели да отслабнат така драстично и за кратко време. Без реално те да са променили фигурата си или теглото.

Моделът на роклята е съвсем семпъл - горна част с V-образно деколте и полукъс ръкав и разкроена свободно долна част, започваща от нивото под гърдите. Удобството му се изразява най-вече в това, че деликатно прикрива корема, паласките, дупето и бедрата, все части, които смущават дамите да се обличат по-секси. Същевременно пък акцентира върху добре оформеният силует, вталява, оптически издължава цялото тяло и особено краката, уголемява гърдите.

Разновидности на роклята могат да се намерят лесно в модните бутици на всеки търговски център и то съвсем изгодно. Ние споделяме нейни снимки в черен и червен цвят, а ако вие пожелаете да се снабдите с нея в разгара на лятото, можете да я подберете в нюанс по ваш избор.

Открийте я, облечете я и пробвайте - тази рокля наистина е създадена, за да стои приказно на всяка, която я носи.

Прочети още: Сватбена рокля според зодията

Прочети още: Лятната рокля – инструкции за употреба

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти