Най-добре облечените на наградите "Златен глобус"

На снимката: Хайди Клум, Луси Лиу и Хейдън Панетиер
Снимка: Getty/Guliver

Присъстващите дами на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Златен глобус" се показаха готови да поемат модни предизвикателства.

Като цяло на червения килим се забеляза голямо разнообразие на цветове и кройки, но като цяло властваха черешовочервеното и черното.

Изрязаните рокли и сложните детайли бяха в изобилие. "Контактмюзик", цитирани от БГНЕС, правят преглед на някои от най-красивите рокли, показани от актрисите на червения килим снощи.

Силно впечатление с тоалетите си направиха дами като Миранда Кър, Луси Лиу, Хайди Клум, Ева Лонория, Роуз Хънтингтън Уайтли, Джулиан Мур и Холи Бери. Те бяха избрали дългите до земята рокли в един цвят и стилна кройка.

Моделът на "Victoria's Secret" Миранда Кър стъпи на червения килим в компанията на съпруга си Орландо Блум. Австралийската манекенка беше избрала смайваща рокля с цвят на бургундско вино и огромна цепка на бедрото.

Роклята събуди спомени за модното решение на Анджелина Джоли, която се появи с рокля на "Версаче" със също толкова голяма цепка по бедрото на миналогодишната церемония за раздаването на отличията "Оскар".

Сред най-добре облечените тази година беше и Салма Хайек, която се появи с прекрасна бляскава рокля, за да връчи наградата за най-добър актьор в телевизионен сериал заедно с Пол Ръд. Прекрасният външен вид на актрисата беше единственото спасение за момента, тъй като връчването на наградата се превърна в истински провал.

Ръд представи номинираните актьори с шегата: "Те пият, те вземат наркотици, те действат така, сякаш имат огромно его и не заслужават доверие", след което Ръд добави: "Но това са просто техните агенти".

В залата настъпи мълчание, но нещата станаха още по-зле, когато камерата се насочи отново към двамата актьори, които изглеждаха смутени. Неловка ситуация.

Всички камери бяха съсредоточени върху Дженифър Лоурънс, когато актрисата от "Наръчник на оптимиста" пристигна на червения килим с удивителна рокля на "Dior". Изборът ѝ на дизайнер не беше никак учудващ, тъй като тя е новото лице на чантите на модната марка.

23-годишната звезда, която отнесе наградата за най-добра актриса в мюзикъл или комедия, несъмнено беше най-добре облечената знаменитост на церемонията.

Спомняте ли си, че Меган Фокс роди само преди няколко месеца? Сега обаче тя е успяла да свали всички излишни килограми и изглеждаше в прекрасна форма в роклята си с телесен цвят.

Актрисата от "Трансформърс" показа татуировките си и позира със съпруга си Браян Остин Грийн. Фокс роди сина им Ноа на 27 септември 2012 г.. Тя връчи награда с колегата си Джона Хил.

Лена Дънам се оказа изненадващият успех на вечерта с рокля в цвят на бургундско вино и презрамки под раменете. Това беше един от най-добрите тоалети на червения килим снощи. Вечерта се превърна в триумф за актрисата и сценаристка, чийто сериал Girls спечели наградата за най-добра комедия.

Самата Дънам отнесе статуетката за най-добра актриса в комедиен сериал. При получаването й тя заяви: "Това е награда за всяка жена, която някога се е чувствала така, сякаш няма място за нея".

Нямаше как да не се забележи отсъствието на звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли от червения килим. Надяваме се, че поне на наградите "Оскар" ще може да ги видим.

Подробна галерия с най-красивите рокли от червения килим на "Златен глобус" може да разгледате ТУК, а допълнителни снимки от самата церемония - ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти