Целият моден свят се е втренчил в английската столица

Този път Роби Уилямс няма да пее, а ще покаже модните си творения в Лондон
Снимка: БГНЕС

От днес до 21-ви септември Лондон ще приюти цялото световно дизайнерско съсловие, за да покаже идеите си за пролетта и лятото на 2012-а. Сред популярните модни къщи, които ще вземат участие са Бърбъри, Пол Смит и Вивиан Уестууд.

Освен британски дефилета, зрителите ще могат да проследят и редица международни ревюта, сред които с голям интерес се очаква и това на американския дизайнер Том Форд, който направи и не лош режисьорски дебют с лентата A Single Man през 2009-а.

"През 2012 година светът ще гледа нас заради лятната олимпиада, затова ние искаме да покажем на света, че Великобритания е водещата сила в глобалната творческа сфера", заяви председателят на Британския моден съвет Харолд Тилман.

Друг е въпросът дали самите купувачи ще могат да се сдобият с моден тоалет, тъй като по последни проучвания продажбите в този сектор са нараснали само с един процент през последните 12 седмици, сочат редица изследвания на пазара.

От страна на музикалните знаменитости дейно участие ще вземе певецът Роби Уилямс, който ще представи колекцията си от якета и пуловери ''Фарел'', която е кръстена на дядо му Джак Фарел, като цените на дрехите варират между 35 и 350 паунда. Освен него и бременната Бионсе ще покаже модната си линия House of Dereon в най-големия британски град.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти