Колекцията бижута на Джоли вече в магазините

Колекцията бижута на Джоли вече в магазините
Снимка: Getty/Guliver

Актриса, майка, филантроп, една от най-известните жени в света. Анджелина Джоли е всичко това, а също така може да се похвали, че е и дизайнер на бижута.

Докато повечето актриси и певици се съсредоточават в дизайна на дрехи, парфюми или чанти, то Джоли реши да се пробва като бижутер.

Нейната колекция ще е достъпна от този уикенд в различни магазини във Франция и Монако. По принцип бижутата "Style of Jolie" ("Стилът на Джоли") са достъпни за оглед след специално насрочен час и не се предлагат свободно в повечето магазини.

Едва ли някой ще се учуди като разбере, че всички приходи ще бъдат дарени за благотворителност.

Освен това от 15 юли до 15 август ще бъдат пуснати в продажба различни бижута, които 37-годишната актриса е носила  на официални събития и филмови премиери.

Това не е първият път, когато Джоли разпродава бижутата си в името на благотворителността. Миналата година тя отново предложи на ценители бижута по свой дизайн, както и скъпоценности, които самата тя е носила.

За създаването на колекцията си бижута "Стилът на Джоли" Анджелина е работила съвместно с известният бижутер Робърт Прокоп (снимки на някои от аксесоарите може да видите тук и тук). Именно Прокоп е човекът, който създаде годежния пръстен за Джоли по поръчка на Брад Пит.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти