H&M с нова лимитирана колекция

H&M с нова лимитирана колекция
Снимка: netinfo

На 13 април по време на музикалния фестивал Coachella в Палм Спрингс, САЩ, H&M (Ейч ен Ем) съобщи, че следващата дизайнерска колекция на марката ще бъде създадена в сътрудничество с американския дизайнер Александър Уанг (Alexander Wang).

За първи път американски дизайнер ще си партнира с H&M за поредната дългоочаквана модна колекция.

Още с появата си през 2007 г. едноименната марка на модния дизайнер от Ню Йорк се утвърждава благодарение на своята постоянно променяща се и адаптиращата се към средата мода. Чувствителността на Alexander Wang се проявява в противоречието между изтънченост и несъвършенство, а колекциите му създават усещане за елегантност и лекота.

Колекцията "Alexander Wang x H&M" ще включва облекла и аксесоари за жени и мъже и ще дебютира на 6 ноември 2014 г. в около 250 магазина на H&M в цял свят, както и в България.

За съвместната колекция Alexander Wang сподели: "За мен е чест да създам колекция за H&M. Работата с екипа на компанията е вълнуваща и забавна. Те се отнасят много либерално към общия ни проект и предразполагат към творчество. Това ще бъде страхотен начин повече хора да се докоснат до същността на марката и стила на Alexander Wang".

"Alexander Wang е едно от най-важните имена в съвременната мода. Той знае със сигурност какво искат да носят хората и създава моделите си със заразителна енергия и страст. Невероятно е, че ще си сътрудничим с него тази година", коментира Маргарита ван ден Бош, творчески консултант на H&M.

Досега скандинавският лейбъл е правил съвместни колекции с Изабел Маран, Maison Martin Margiela, Lanvin, Карл Лагерфелд, Стела Маккартни, Донатела Версаче, Роберто Кавали, Джими Чу, Виктор и Ролф и др.

* Колекцията на Alexander Wang за сезон пролет-лято 2014.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти