Колекцията на ''Версаче'' за ''Ейч енд Ем'' е налице

Донатела Версаче в компанията на 25-годишната си дъщеря Алегра, която е наследница на състояние от 700 млн. долара
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Само след няколо седмици, или по-точно на 17 ноември, колекцията на прословутия лейбъл за дрехи ''Версаче'' (Versace), изработена за друг моден гигант ''Ейч енд Ем'' (H&M) ще бъде пусната на пазара. Най-примамливият сюжет тук е, че дрехите, сътворени под вещия поглед на Донатела Версаче ще бъдат пуснати в над 300 магазина от шведската марка ''Ейч енд Ем'' на цени от 20 до 200 британски лири.

Дамските и мъжки модели са представени от рокли, поли, панталони, корсети, сака и блузи, в които могат да се видят множество флорални и животински принтове, което пък не значи, че липсват и по-изчистените десени в една тоналност. Облеклата ''намигват'' доста очевидно на пъстрите и свежи кройки от 90-те години на миналия век, но ако сте с по-смели разбирания за живота, силуетите от новата колекция на ''Ейч енд Ем'' никак няма да ви притеснят.

За да е пълна и завършена картинката от суета и феерия, ще споменем, че при аксесоарите вниманието ни като магнит привличат метални гривни и обици с форми на цветя, кожени чанти с капси и масивни колиета плътно заставащи по врата. Сестрата на покойния Джани Версаче споделя, че е почерпила вдъхновение от по-старите колекции на своя брат като е взаимствала именно цветните и по-дръзки десени, които виждаме и сега в моделите прекроени за ''Ейч енд Ем''.

''Нямам търпение да усетя реакцията на хората и тяхното мнение от това, което сме направили до този момент'', допълва Донатела.

Компанията ''Ейч енд Ем'', която има над 2300 магазина в повече от 41 държави, редовно работи с утвърдени модни къщи и имена, като досега колекции за шведския бранд са създавали модна къща ''Ланвин'' (Lanvin), както и дизайнерите Карл Лагерфелд, Виктор и Ролф, Стела Макартни, Роберто Кавали и Джими Чу.

Да се надяваме, че скоро ще видим достъпните облекла на ''Версаче'' и у нас, тъй като през март догодина се очаква да бъде открит и първият магазин с логото на ''Ейч енд Ем'' в София.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти