H&M с нова дизайнерска колекция за есен/зима 2012

H&M с нова дизайнерска колекция за есен/зима 2012
Снимка: H&M

Тази есен H&M ще ни изненадат с нова колекция дизайнерски дрехи.

Модната линия ще бъде сътворена от една от най-значимите и влиятелни френски модни къщи през последните години - "Maison Martin Margiela".

"Аз съм изключително въодушевена от това радикално сътрудничество, в резултат на което любителите на модата в цял свят ще получат шанса да носят специални облекла от "Maison Martin Margiela". Това сътрудничество ще се превърне в забележителен и незабравим момент за света на модата“, споделя Маргарета ван ден Бош, творчески консултант на H&M.

"Ние сме изключително щастливи да представим облекла на модната къща в концепцията на H&M – те ни позволяват да предложим нова интерпретация на нашата визия.

Демократичността на нашата мода винаги е била в центъра на творческия ни устрем, а сътрудничеството с H&M ни позволява допълнително да развием тези наши инстинкти. Ние ще обединим противоположните вселени на двете модни къщи по начин, който ще изненада всички“. 

За "Maison Martin Margiela"

"Maison Martin Margiela" е модна къща, която винаги следва своя собствен път, дори извън рамките на конвенционалната мода. Марката вярва в неоспоримото значение на екипа, не на индивида, при което основите на нейните идеали се градят върху желанието за нови концепции и творчество.

Колекциите постоянно поставят под съмнение модните правила, а чрез техниката на деконструкция и трансформация при представянето на облеклата променят представите за обем, форми, изменят първоначалното предназначение и движението на облеклата и преобръщат класическите модни норми.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти