Голото дупе на Мадона и черното червило на Тейлър Суифт

Ким и Кание Уест, Мадона и
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Met Gala представлява ежегодно организиран бал с благотворителна цел, организиран от института по костюми към нюйоркския Музей за съвременно изкуство "Meтрополитън" (МОМА).

Всяка година най-известните личности от шоубизнеса, киното и модата присъстват за голямото откриване на годишната изложба на костюма.

Поводът и темата на изложбата отправят провокация към таланта и въображението на дизайнерите, за да сътворят едни от най-красивите (или пък безвкусни) костюми за събитието.

Тази година темата бе "Човекът и машината", но холивудските знаменитости по-скоро го прекръстиха на "дупета и черно червило".

Мадона, Лейди Гага и Лил Ким бяха едни от най-ярко открояващите се дами, подчинили дрехите си на това мото, а Тейлър Суифт беше само една от много жени, решили да заложат на плашещо тъмни нюанси червило.

Бионсе и Ким Кардашян не пропуснаха и тази възможност да подчертаят пищните си фигури, а съпругът на Ким демонстрира и новите си сини лещи за очи, които е решил да си купи и да носи.

Разбира се, имаше и сами, които показаха изключителен моден вкус. Сара Джесика Паркър, Бела Хадид, Ема Уотсън и Роуз Хънтингтън Уайтли бяха от тях.

Емили Блън и Оливия Уайлд щастливи позира пред фотографите с наедрелите си бремeнни коремчета, а Орландо Блум се усмихваше самотен на червения килим, докато предполагаемата му приятелка Кейти Пери фрапира всички с прическа и рокля.

Можете да видите повече в галерията ни ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти