Есен в дантела и стоманен блясък

Есен в дантела и стоманен блясък
Снимка: netinfo

Класика, разкош и новаторство съчетава в модните тенденции предстоящата есен. Романтика и трогателни детайли ще отличават роклите в сезона на трайната любов и кадифените багри. Чувствена и секси, булката грее в дантела и перли.

Стоманата е новото бяло
Законодателите на модата акцентират върху люляк, мента, нежно синьо, розово и сиво. Стоманеният блясък - специално предложение за принцеси, е чудесна алтернатива на традиционното бяло. Популярно през сезона ще е и нетипичното за сватби черно. То обаче не изпълва цялостно тоалета, а е само детайл в облеклото. Строгият цвят се вплита в колан, пристягащ талията, или се превръща в акцент на воала.

Триумф на дантелата
Дантелата, най-сексапилната материя, се завръща триумфално. Тя извайва малките детайли, оформя нежните чупки на булото. Цветя от изящната тъкан украсяват роклята, привличайки погледа с трогателната си нежност. По-смелите дизайнери предлагат и изцяло ушити от дантела тоалети, а ефектът е главозамайващ - фин и изискан силует.

Акцент върху ръкавите

Бюстиетата и откритите рамене са водещ елемент в булчинската мода. През есента обаче те отстъпват позицията си на по-скромните детайли. На преден план излизат ръкавите - къси и дълги, които се вписват идеално в атмосферата на сезона. Елегантната дантела плътно обгръща ръката. При някои модели те играят декоративна роля. Роклите са украсени с камъни и перли или са изработени от тънък и изящен тюл, който създава илюзия за отсъствието им.

Деколте и романтика
Деколтето във формата на лодка, така актуално тази есен, ще придаде романтичен щрих и изтънченост на образа. Подчертано от лека, полупрозрачна материя, играеща със светлината, ще се превърне в най-важното бижу. Разкривайки красотата на раменете, то е изискано и деликатно, показва крехкостта и всепоглъщащата ви женственост.

Сватбен Crop top
Понякога модните тенденции са в разрез с традициите. Нестандартният Crop top, който тази година е абсолютен хит и не смята да отстъпва позициите си, предлага да съчетаете широка, дълга пола с късо бюстие. Друг смел и актуален вариант са прозрачните тоалети. Набират популярност и роклите две в едно. Шлейфът или полата може да бъдат свалени и ето че имате вариант за танци.

Невероятните 40-те
Стилът ретро е във вихъра си както никога досега. На смяна на 20-те идват краят на 30-те и 40-те - епохата, наречена "Златния век на Холивуд". Гладките линии, летящите ръкави и нежният блясък на коприната са в светлините на прожекторите. Много от именитите дизайнери предлагат рокли, повлияни от винтиджа. В духа на арт-деко пък ще заблестите - перли, кристали и пайети украсяват тоалета.

Елегантността на стария свят
Величие и разкош, изтънченост и благородство. В такава рокля ще мине под венчилото дори княгиня. Балните тоалети не излизат никога от мода - всяка булка мечтае да е принцеса. Дизайнерите допълват класическия силует с високи цепки, разголени рамене и детайли от най-изящната коприна. Полите са пищни, а роклите богато декорирани.

Вижте повече в галерията ни ТУК!

За булките на есен 2015

Новият есенен брой на сп. "Булка" ще ви запознае с тънкостите в подготовката за сватбата. Лице на броя е Славена Вътова, която позира на корицата с рокля авторски модел на Сиси Гавазова. Тя представя още актуални модели за сезона. Моден акцент в изданието са Колекции 2016, които разкриват каква ще бъде визията на булката през следващия сватбен сезон. Есенната палитра в името на красотата, ще ви запознае с новостите при парфюмите, грима, прическите и козметични изкушения на бюти салоните и СПА центровете.

Очаква ви полезна информация къде да празнувате, как да бъдете оригинални, каква декорация да изберете, къде да направите моминското си парти и още полезни неща на страниците, изпълнени с много настроение за най-красивия ден в живота.

Прочетете още:

Да изберем сватбена рокля според фигурата ни
Елегантни и свежи идеи за булчинска рокля
Пътуване през женствеността
За бъдещи булки

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти