Елегантни и свежи идеи за булчинска рокля

Елегантни и свежи идеи за булчинска рокля
Снимка: netinfo

Изборът на булчинска рокля е може би един от най-отговорните моменти за всяка жена в процеса на подготовка за сватбата.

Вероятно всяка една от нас някога се е замисляла за това как би искала да изглежда – като приказна принцеса, гръцка богиня, фея или по последна мода.

Когато дойде това време в живота ви - да избирате сватбената си рокля, трябва да знаете, че най-важното е да подчертаете индивидуалността си и да се чувствате комфортно.

Ето и няколко елегантни идеи за булчинска визия.

Класическата
Елегантността никога не излиза от мода. Вашият стил е в изчистените линии, качествените тъкани и изисканите детайли. От пръв поглед ще се влюбите в роклята с А-силует от матова коприна, ще бъдете във възторг от дългите ръкавици и перлените украшения. Или тоалет от органза и шал, обсипан с малки перлички. И разбира се, воал, обкантен с бяла коприна, украсена с малки цветчета. Нищо няма да отива повече на косите ви от блестяща тиара.

Естествената
Не обичате претенциозните рокли, корсетите и огромните деколтета не са за вас. Стилът ви е в простотата и естествеността. В деня на сватбата си искате да бъдете ангел, излъчващ невинност и сияние. Мечтата ви е права рокля от шифон, обикновен модел с А-силует от органза или пък елегантна дреха от бял лен. Може да разпуснете косата си и да я обсипете с цветчета, да я вържете в ниска опашка или да я прикрепите с гребен. Обуйте украсени с розички сандали. Бижутата са скромни – обеци с перли, тънка верижка и венче от полски цветя, които подчертават руменината ви.

Примадоната
Където и да сте, с когото и да се срещате, винаги сте в центъра на вниманието. Обичате шумолящи рокли, вълнуват ви чувствените движения. Обожавате тоалети, разкриващи шията и раменете ви – дълбоки деколтета, открити гърбове. Падате си по ефектни цветове и незабравими детайли. Роклята ви е достойна за истинска кралица. Тя трябва задължително да бъде с пищна пола от тафта или коприна.

Романтичната
Мечтателна и женствена, с нетърпение очаквате момента, когато ще се впуснете в търсене на идеалната сватбена рокля. Тя трябва да е също толкова нежна, колкото вас – в стил "Ампир" или силует "Принцеса", от струящ жоржет, коприна, дантела или въздушен шифон. Обкръжете се с нежни въздушни тъкани. Изберете кремаво или слонова кост. Приберете косата с диадема, като пуснете свободни няколко къдрици. Аксесоарите ви трябва да са лични – бабините обеци, маминото колие или гривна, подарена от баща ви.

Оригиналната
Имате собствен стил, никога не следвате тълпата. Обичате всичко нетрадиционно, оригинално. Ще намерите своята рокля изведнъж. Ще я видите на витрината на някой магазин или на страниците на модно списание и веднага ще я познаете. Вариант за вас е тесен модел, цветя в косите и тънко колие. Кокетна рокля с пищна пола, къси ръкавици, бели слънчеви очила и кабриолет от 60-те – такава комбинация е напълно във ваш стил. Сложете всеки аксесоар, който ви харесва.

Модерната
Винаги сте се увличали по модата. Следите тенденциите и светкавично различавате "Valentino" от "Chanel". На сватбата си трябва да изглеждате като слязла от подиума. Съвременните тъкани и силуети, модните детайли и аксесоари, стилната прическа и грим – може да демонстрирате всичко това на сватбата си.

Галерия с елегантни цветни рокли, селектирани от списание "Булка", можете да разгледате ТУК.

Още полезни съвети за всички бъдещи булки можете да прочетете в списание "Булка". Новият летен брой вече е на пазара, а на корицата виждаме Паолина Петракиева - Мисис България Вселена 2010. Тя представя последния писък за сезона - цветна булчинска рокля. В светло екрю, роклята е цялата на цветя, които се разстилат по ефирната материя в палитра от ментово зелено, небесно синьо, лимонено жълто и кварцово розово. 

Една булчинска рокля, в която има цветен акцент, стои много свежо, различно и запомнящо се. Бъдете смели и различни!

На фокус в броя е булчинският букет, който този сезон е ярък, наситен и нежен. Ще откриете още и куп вдъхновяващи идеи за оригинална лятна сватба - от избора на мястото до декорацията и най-дребния детайл.

Списание "Булка" разкрива и 10 тайни за грима, за да сте перфектна от началото до края на сватбения ден. С акцент върху тена, устните и маникюра, козметичната витрина в броя ще ви запознае с последните тенденции за сезона, а пътешествие в света на парфюмите ще ви разкрие на какво ухае лято 2013.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти