Нова скандална мода в булчинските рокли

Булчинска рокля или по-скоро бельо?!
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Едва ли има жена, която поне веднъж в живота си да не си е мечтала да се види като булка, или поне да не се радва като вижда други жени в сватбени рокли.

Модата в булчинските облекла се променя активно в последните години, а бялото отдавна не е доминиращият цвят в одеждите на щастливата младоженка.

Все по-модерно обаче става булката да се появява разголена пред олтара.

След като се разбра, че сред бразилките битува поверие, че трябва да са без бельо под сватбената си рокля, за да се радват на дълъг и успешен семеен живот, германски дизайнерки изненадаха всички с крайно иновативен модел дамско сватбено облекло.

Модна къща Kaviar Gauche представи на свое ревю по време на Седмицата на модата в Берлин нещо, което в никакъв случай не може да бъде наречено булчинска рокля, а именно - минималистични бикини с прашка, бели чашки на гърдите и някаква странна бяла стрелка, която се спуска от колието на врата между бюста, за да завърши под формата на триъгълник върху слабините.

Всичко това е покрито от прозрачно було, което стига до земята.

Подобен тоалет би бил подходящ за изключително смели дами, които ще се омъжват на частна церемония или просто ще го използват като бельо за първата сватбена нощ.

Дизайнерите на тоалета са Александра Фишър-Рьолер и Йохана Кюл. Те не за първи път скандализират модните среди.

Преди няколко години, за да покажат своята колекция дамски чанти за 2009/2010 година, на сцената са пуснали чисто голи модели, които прикривали интимните си части до колкото могат със самите аксесоари, които показват.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти