Какво ново в света на проблемната кожа

Новото попълнение в редиците на серията Normaderm - интегрален крем за проблемна кожа
Снимка: Vichy

Кристина Гочева

Разширени пори, склонност към бързо омазняване и последващо от това неприятно лъщене, нежелано зачервяване, пъпки, неравен тен и крайно неприятни белези от акне. Ако тези признаци са ви познати, от лаборатории "Виши" имат добри новини.

Серията Normaderm на "Виши" (Vichy) е специално разработена цялостна хидратираща грижа за проблемна кожа. Още с появата си през 2003 г. разби на пух и прах битуващото схващане, че проблемната кожа съпътства единствено тийнейджърската възраст.

Стана ясно, че матирането и хидратирането на кожата също са от голямо значение. Матирането е важна стъпка, защото ако не я направим, се въртим в омагьосания кръг на излишния себум (субстанцията, която мастните жлези отделят) - той се окислява от UV-лъчите и предизвиква възпаление.

Следващата сериозна стъпка е хидратацията – ако кожата не получава достатъчно влага, тя не успява да се възстанови по правилен начин. Мъртвите клетки на повърхността запушват порите и предизвикват нови проблеми. Така епидермиса остава запечатен и не позволява на активните съставки да действат.

Експертите от "Виши" ни уверяват, че цялостно обновяващата грижа е подходяща дори за чувствителна кожа и ще въздейства върху шестте основни проблема, за да ги превърне в лош спомен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти