Любовта има нов аромат

Нестандартното излъчване на американката Ашли Смит не се вписва в наложените модели от подиума
Снимка: Diesel

Кристина Гочева

Абсолютно противопоказно е да концентрираме вниманието си върху любовта само в един февруарски ден, защото тя е винаги около нас, ако имаме очи да я видим.

Любовта е евъргрийн вдъхновение за всички творци и тематично този месец намира израз в нов аромат Loverdose.

Типично за философията на марката "Дизел" (Diesel), избрала международно разпознаваема дума и символ на петролната криза и на 70-те за своя идентификация.

Поразително добри кампании "за успешен живот" (for successful living), които благодарение на Ренцо Росо (придобива напълно фирмата през 1985 г.) не следват стереотипите на модния свят, а ги създават.

Това, разбира се моментално се оценява от всички независими млади хора, желаещи да изразят своята индивидуалност и днес "Дизел" е силно разпознаваем лейбъл със световен успех, верен на провокацията и посланието между редовете.

"Loverdose" не прави изключение - играта на думи ни намига още със заглавието на аромата, което може да се интерпретира като "Lover Dose" или  като "Love Overdose". Състава е не по-малко закачлив с тайните си молекули (феромони), стимулиращи хипоталамуса, който контролира сигнала за привличане и желание.

Виновни за попадането ви в плен на това "красиво, но смъртоносно оръжие за съблазняване" са носовете на безспорните парфюмерийни капацитети Оливие Кресп и Онорин Блан, подписали не един ароматен шедьовър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти