Всичко, което се случва в живота на Edna жена

Светла Иванова
Снимка: Личен архив

Всичко, което се случва в живота на Edna жена, зависи от вътрешната ѝ нагласа.

Ние проектираме отвътре навън това, което искаме да ни се случи. Ако вземем решение да станем по-спокойни, здрави, щастливи, енергични, уверени, силни или добри в работата ни, в отношенията с близките ни, в начина ни на живот, ще го постигнем.

Ние, хората, притежаваме най-силното оръжие – нашия ум.

Пробвайте преди да заспите, ако трябва да ставате рано и нямате нужните часове за сън, да си повторите наум, че времето ще ви стигне да се наспите и ще се чувствате чудесно на следващия ден.

Или преди някоя важна среща или разговор да си представите как добре ще минат. Така, както бъдещата майка може да си представи самото раждане или детенцето си, преди да го види.

И с учудване ще разберете, че може да повлияете на важните за вас неща. По тази логика не мислите винаги най-лошото, а най-хубавото, когато нещо ви предстои. Научете се да управлявате и насочвате в положителна посока вашите мисли.

В йога има един израз. Нарича се „санкалпа“. Това е кратко твърдение изразяващо наша цел или намерение и се използва, за да доведе до положителна промяна в живота или личността ни. Трябва просто да обмислим добре и да си повторим  желанието ни наум  с абсолютната убеденост за неговата истинност. Да повярваме в това, в което искаме да се превърнем или да ни се случи. Може да го направите, докато релаксирате отпуснати, или когато се събуждате от сън.

Колко пъти си казвате ”мразя” се, затова че преядох, препих, пуших?...

Заобичайте се!  Ако се обичаме и другите ще ни обичат. Ако харесваме това, което правим и другите ще го харесат. Ако спортуваме, тялото ни ще ни се отблагодари.

Направете първата промяна днес. Легнете си рано и станете рано. Така времето ще ви стигне за всичко. Сменете работата си, ако не ви прави доволни.

Намерете си хоби – да правите бижута, да рисувате, да събирате любими стихове… Изберете нещо, което ще ви зарежда с положителни емоции. Ако се чудите какво е то – спомнете си любимите си предмети в училище или това, което правите с удоволствие.

Подарете си цветя.

Не се дръжте лошо с хората поне ден. Напишете поне един положителен коментар. Все има нещо, което ви харесва.

От вечерта си измислете нещо добро, което ще направите на другия ден. Достатъчно е то да зарадва дори само едно живо същество.

Удивлявайте себе си! Така и другите ще ви се възхищават!

Дръжте се добре с децата си. Те са ваш умален вариант, ваша проекция. Но не забравяйте, че имат и своите индивидуални черти и желания! Обръщайте им внимание и ги изслушвайте, така както бихте искали да чуят вас. Научете се да слушате, преди да говорите.

Пробвайте тази промяна само за 21 дни. Това време е достатъчно, за да изградите един нов навик.

 Започнете от днес!

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти