Добре дошла, Катерина

Катето Евро
Снимка: Тодор Цветков

Катето Евро

Всяка Edna жена трябва да има щастието да роди и да отгледа дете. Основната ни цел като индивиди е да се множим, защото по този начин оцелява животът. По този начин животът се обновява и върви само напред.

Всяка Edna жена трябва да изпита радостта от това да стане баба. На мен тази радост ми се случи днес и въпреки снега навън, аз се чувствам истински щастлива. Възторгът е толкова голям, че нищо друго няма значение. Да прегърнеш в ръцете си едно малко човешко същество, което току-що е поело първата си глътка въздух и да знаеш, че това същество е плод от любовта на собственото ти дете – само заради този миг си струва да загърбиш несправедливостта на иначе прекрасния свят, в който живеем.

От днес аз съм баба. От днес си обещавам да бъда щастлива завинаги с моята внучка, и заради нея. От днес ще се чувствам още по-пълноценна жена, защото след известно време ще чувам детско гласче да се обръща към мен с „бабо”. Обръщение, което разтапя като шоколад на слънце.

Обожавам тази цикличност в природата, която ни подлага на всякакви изпитания, но и винаги намира сигурен начин да ни подкрепи в намерението ни да бъдем и радостни.

Смисълът на живота е в децата, които отглеждаме.

Всяка Edna жена разбира и проумява красотата, защото красотата е именно в живота, който създаваме. Самите ние се раждаме с основната мисия след време също да заченем живот. Ставаме жени, съпруги, баби, но независимо от възрастта ние обичаме децата си по еднакъв начин – себеотрицателно.

Раждането на моята внучка не ме прави стара, а мъдра. Появата ѝ на бял свят само ще подчертае женското в мен – способността да обичам, желанието да ѝ се отдам и да ѝ дам цялата любов, на която ме е научил животът до тук. А аз се научих да обичам много!

Мила Катерина, добре дошла! Ти си на баба момичето и обещавам никога да не ти се случи нищо лошо, защото цял живот съм те чакала и съм те искала с цялото си сърце. От днес в мое лице ти ще виждаш Edna жена, на която можеш да разчиташ винаги и за всичко. Ще гледам как растеш, как проговаряш, как се разхубавяваш с всеки ден и аз никога няма да мога да ти се отблагодаря за късмета, който ми даваш – да бъда до теб винаги, винаги, винаги.

От днес аз наистина съм най-щастливата жена на света и ако някой има съмнение в това, значи наистина не е имал възможност да опознае истинската ми същност на любящ човек.

Има много видове любов. Но тази, която изпитваме като жени към нашите деца, е неустоима, несравнима и вечна.

Обичам те, Кати!

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти