За да изглежда косата по-гъста и здрава

За да изглежда косата по-гъста и здрава
Снимка: Thinkstock

Всяка жена иска да има гъста, лъскава и здрава коса. Не всички обаче можем да се похвали, че природата е уважила желанието ни.

Как може да си помогнем, ако косата ни е по-тънка, слаба и не толкова гъста.

Като начало, избягвайте издухването с гореща струя, както и излишното изправяне с преса и къдрене с маша. Тези техники излишно изтощават косата.

Може да си правите къдрици и обем с помощта на пяна за коса и дифузер или просто да намачкате с ръце, след като нанесете емулсията.

Обмислете дали бретон няма да ви стои добре. Бретоните са онзи вид модни тенденции, които са се превърнали в класика и винаги ще са на мода. Разнообразни прически с бретон може да намерите тук.

Може да се подстрижете на пластове. Не позволявайте обаче да филират косата ви с бръснач, тъй като това ще я направи слаба и склонна към цъфтежи.

Също така за дами с по-тънки коси е препоръчително да поддържат нивото на косата малко над раменете. Колкото по-голяма е дължината, толкова по-изтощен и слаб ще изглежда и ще бъде косъмът.

Пробвайте да създадете обем чрез визуалната измама на кичурите. Нужно е само те да бъдат малко по-светли или тъмни от вашия цвят.

Подхранвайте косата си редовно, ползвайте арганово или бадемово масло, както и прилагайте различни маски, подходящи за вас.

Добрият вид се дължи на добрата грижа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти