Хороскоп за 2015

Хороскоп за 2015
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Нова година, нов късмет и нов хороскоп! Признайте си, че нямате търпение да видите какво ви вещаят звездите за предстоящата 2015-а :)

Чакането приключи, ето какво вещаят звездите за всяка зодия.

Овен
И през новата година няма да спирате да си мислите за секс и за това как по-бързо да получите всичко, което искате. Динамиката ще бележи живота ви през настъпващите месеци, както и раздразнението от всичко и всички, които ви се изпречват на пътя и не са на вашето мнение. Запазете спокойствие, светлината в края на тунела е влак, който вие ще премажете.

Телец
Предстоят ви нови 12 месеца, през които да се наслаждавате на най-големите си страсти – храната и работата. Ще имате и от двете по много, не защото звездите ви го обещават, а защото сте достатъчно упорити, за да го постигнете за себе си. Проявете милост към враговете си и не ги съсипвайте така, както планирате от много време насам.

Близнаци
Нова година – нова къща, нова работа, нов профил във фейсбук и нов характер, даже не един, а 12 – да има за всеки месец. Животът ви ще изобилства от разнообразие, предизвикано от самите вас и хаоса, който създавате. Интернет е голям и безсмислена информация, с която да спамите приятелите си дебне от всякъде, така че няма да скучаете и тази година.

Рак
Предстои ви година, изпълнена със стоене вкъщи и темерутщина, както всички предходни. Ще продължите да се движите една крачка напред и две назад, да търсите топлина и грижовност, както и да се сърдите без никой да разбира защо. Близките ви ще обичат въпреки това и светът ще продължи да се върти, така че спокойно.

Лъв

Миналата година не беше толкова успешна по отношение на установяването ви като световен господар, но тези нещата могат да се променят. Огледайте се в огледалото със задоволство от глава до пети, както много обичате да правите и се разходете царски из квартала, докато не съберете достатъчно възхитени погледи, които вие ще игнорирате, разбира се.

Дева
Педантичността и сметкаджийството ще са ви верни спътници и през настоящия период. Нищо няма да ви спре в създаването на точни графици за всичко. Планувайте лятната си отпуска отсега, запазете хотел и транспорт, тъй като половин година по-рано офертите са най-изгодни. Партньорът ще си заплати своята половина, както обикновено, стига да му напомните, а вие няма да забравите да го направите.

Везни
Колебанията за всичко ще ви преследват и през новата година, но както е казано – красотата ще спаси света, затова продължавайте да обръщате внимание на себе си и не се притеснявайте. В семейството и на работа ще сте убедени, че всичко е наред, защото кой може да има проблем с очарователна личност като вас!

Скорпион
Интригите и садизмът ще бъдат вашата стихия и през тази година. Както са казали древните – има две зодии – скорпион и ужилените от скорпион. Е, през 2015-а ще жилите наред и ще чувствате истинско задоволство от това. Не забравяйте, че проверката е висшата форма на доверие и не оставяйте телефона на половинката си да почива. Продължете с опитите по разбиване на паролата за социалните мрежи на близки и познати (кой знае какви неща крият от вас!).

Стрелец
Безкрайни планове за пътувания до всевъзможни дестинации ще ви налегнат още в началото на годината. Ако не забравите, че сте си ги мислели, имате шанс да ги осъществите. От друга страна със сигурност няма да запомните какво ви е казала половинката преди малко, така че подгответе си извиненията, които винаги държите под ръка.

Козирог
Манията за кариерно развитие няма да ви напусне и тази година. Ще имате редица запознанства с важни за вас и портфейла ви хора, защото сами сте си ги уредили чрез правилните общи познати. В семейството всичко ще е наред, понеже държите здраво юздите и никой не може да се наложи над волята ви.

Водолей
През настъпващата година ще имате също толкова време за вършене на полезна работа, колкото и предходната, но ще успеете да го пропилеете и да разделите вниманието си в 100 различни посоки толкова успешно, колкото сте го правили винаги досега. Но вие сте толкова над нещата, че вече излизате от стратосферата и разливате нестихващите си размисли и страсти в космоса.

Риби
И през новата година ще намерите време за изпадане в лека (или пък тежка, защо не) депресия, както и да спите дълго и напоително. Задачите ще се трупат една след друга, но както винаги това няма да ви притеснява и бавно ще се носите както по улиците, така и по вътрешните ви настроения, за които никой не знае.

С едно закачливо намигване, нека си пожелаем новата година да ни носи повече радост, крепко здраве, а останалите неща сами ще ги наредим както преценим за добреsmiley

Как зодиите посрещат Коледа под един покрив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти