Коледа наближава, Edna.bg още подаръци дава

Коледа наближава, Edna.bg още подаръци дава
Снимка: ThinkStock

Идва. Само след десетина дни. Голямото празнуване, предшествано от голямото готвене. Най-вкусният празник – Коледа, не може без своите сърмички, пълнени чушки с боб, щрудел, свински пържолки с гъби и какви ли не още вкусотии.

Регистрирайте се в Edna.bg, изпратете ни любимата си семейна коледна рецепта на edna@netinfocompany.bg, за да бъде на всички ни по-вкусно и уютно на Коледа, а в замяна ние ще ви изпратим подарък. Добавете към писмото и телефон, за да можем да ви се обадим в случай, че печелите награда. 

Тъй като не можем на всички, ще оставим съдбата и програмата за теглене на случайни числа да си свършат работата и ще раздадем 4 подаръка:

🎁 2 разкошни комплекта с по пет благоуханни продукта на британската маркаBomb Cosmetics

🎁 2 луксозни парфюма.

Ще използваме момента, за да обявим печелившите от предишната ни игра, в която трябваше да споделяте коледния си късмет във фейсбук с хаштаг #Ednabg

И така (вълнуваме се), четиримата победители са:

🎉 Десислава Митева - козметичен комплект от Bomb Cosmetics

🎉 Маргарита Янчева - козметичен комплект от Bomb Cosmetics

🎉 Силвия Тимонова - бижу от Embracelet

🎉 Аделина Веселинова - бижу от Embracelet

Ще им изпратим лични съобщения във фейсбук, така че да си следят папката Други.

На всички останали стискаме палци в новата игра: Регистрирайте се в Edna.bg, изпратете ни любимата си семейна коледна рецепта на edna@netinfocompany.bg, за да бъде на всички ни по-вкусно и уютно на Коледа, а в замяна ние ще ви изпратим подарък. Добавете към писмото и телефон, за да можем да ви се обадим в случай, че печелите награда. 

Още за наградите:

Продуктите на Bomb Cosmetics съчетават в себе си здравословни и полезни за кожата компоненти, допълвани от козметичното и разкрасително действие на съставките. Те подхранват, омекотяват и освежават, благодарение на етеричните масла вложени в тях, нямат животински мазнини и същевременно завладяват сетивата ни с приказна експлозия от ръчно изработени форми, цветове и аромати.

Парфюм Lanvin – Опияняващ еликсир

През 2002 е създаден Eclat d'Arpège – парфюм, вдъхновен от безусловната любов между Жана Ланвен и нейната дъщеря Маргьорит. Днес,Lanvin разкрива нов парфюмен дизайн, въплъщаващ друга, също толкова вдъхновяваща вселена: Éclat de Fleurs.

Букетът извиква във въображението еуфорията на слънчева разходка, изпълнена с цветя и радост. Това е деликатно изразяване на нова фасета на женствеността, изпълнена със свежест и спонтанност – бляскаво ухание, което изразява бликащата радост от моменталното опиянение.

AIGNER

Логото AIGNER е познато в цял свят като символ изразяващ традиции, иновации и стил. Луксозни кожени чанти и качествени аксесоари са ДНК-то на компанията. Дизайнът на колекциите обединява емоциите на бъдещето и наследството на миналото, като съчетава традиции и иновации. Флакон с класически дизайн, качествен и женствен. Коженият ефект върху капачката е вдъхновен от чантата на Aigner – Cybill.

Нежното златно покритие придава лукс и изисканост. Кампанията разказва една история за стил и елегантност. За жената, която е изтънчена и елегантна и все пак уверено изразява собствената си индивидуалност и усещане за уникален стил.

*Условия на играта: Рецептите трябва да са изпробвани лично от вас. По редакторска преценка ще бъдат публикувани в сайта Edna.bg през месец декември. Ако не желаете вашите текстове/снимки да бъдат публикувани, моля да ни го напишете при подаването им. Това няма да ви лиши от участие в томболата за наградите. Изпращайте вашите рецепти за участие в играта до 23:59 ч. на 15.12.2015 г. Имената на четиримата победители ще бъдат обявени в сайта Edna.bg на 16.12.2015 г. чрез статия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти