Водопад за Коледа

Водопад за Коледа
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Анджелина Джоли е решила истински да изненада партньора си Брад Пит и за целта му е направила доста необичаен коледен подарък.

Актрисата е подарила на любимия си водопад в Калифорния с прилежащ към него участък.

Джоли е решила да направи този необичаен подарък, тъй като знае, че Брад има слабост към архитектурата, пише "Ню Йорк Пост". През 2006 г. двойката посетила прочутата "Къща над водопада" в щата Пенсилвания, която е построена през 1935 г. от американския архитект Франк Лойд Райт по поръчка на милионера Едгар Кауфман.

"Брад винаги е харесвал "Къщата над водопада". За него това беше незабравимо посещение. Анджелина винаги е искала да му подари нещо уникално. Тя знаеше за неговото увлечение по архитектурата и помисли, че този имот в Калифорния е най-подходящият", заяви близък на двойката.

Актьорът планира да построи там дом, чийто архитектурен дизайн ще е негово лично дело. "Брад мечтае за къща, в която да може да чува шумящия водопад. Той винаги е искал да построи къща по собствен проект", отбелязва изданието.

Брад Пит отдавна се интересува от архитектура. През 2007 г. той стана един от инициаторите на проекта "Направи го правилно", в рамките на който бяха построени стотици жилища в разрушения от урагана "Катрина" Ню Орлиънс. Пит също така стана дизайнер на "екологичен" хотел в Дубай.

"Снимането във филми е моята работа, а архитектурата - моята страст", признава холивудската звезда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти