Жизел Бюндхен е бременна?

Жизел в компанията на своя съпруг Том Брейди
Снимка: Getty/Guliver

Според американското списание "Ю Ес Уикли" ("Us Weekly") един от най-успешните модели на нашето десетилетие е бременна с второто си дете.

"Да, Жизел наистина е бременна в третия месец и е много щастлива от този факт", споделя близък до семейството й източник.

Манекенката вече има двeгодишен син на име Бенджамин от състезателя по американски футбол Том Брейди, с когото са женени от 2009 година.

"Винаги съм искала да имам повече деца", бе коментирала преди време 31-годишната Жизел на страниците на британския "Вог" ("Vogue").

Освен с шеметната си кариера на модел, Жизел стана много популярна и покрай връзката си с актьора Леонардо Ди Каприо, продължила от 2000 до 2005 година.

През лятото на 2011 г. щатското списание "Форбс" ("Forbes") публикува материал, в който се казва, че за последните десет години бразилският супермодел е спечелил над 250 млн. долара.

Тя е известна и с постоянното си участие в различни благотворителни кампании за опазване на околната среда и превенция на СПИН. През 2001 г. Жизел създава и собствена линия сандали "Ипанема" ("Ipanema").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти