Трета част на "Сексът и градът"?

Сара Джесика Паркър
Снимка: Getty/Images

Актрисата Сара Джесика Паркър ще обмисли участие в нова част на поредица "Сексът и градът".

Въпреки разочарованието от приходите от втория филм "Сексът и градът", създателите му сериозно обмислят идеята за трета част.

Що се отнася до 48-годишната Сара Джесика Паркър, тя все още не е готова да се откаже от обувките си "Маноло Бланик" и споделя, че с удоволствие би влязла в ролята на Кари Брадшоу за пореден път.

"Част от мен смята, че има още една глава от филма, която не е разказана.

Да уцелиш точния момент не е лесно, а подобно решение трябва да бъде взето съвсем скоро."

Актрисата обаче споделя, че ако има трета част на филма, гардеробът на момичетата в него ще бъде много по-различен от предходния.

Все пак тя и нейните колежки отдавна не са първа младост, а са навлезли в зряла възраст и разголените рокли и прозрачни блузи ще отстъпят място на по-затворени и класически модели.

Към момента актрисата Кристин Дейвис, която играе ролята на Шарлот, сподели, че заснемането на трети филм от поредицата вече се обсъжда.

Синтия Никсън, изпълняваща ролята на адвокатката Миранда, преди време в едни свое интервю заяви, че може би вече е време да се оставят героите от "Сексът и градът" на спокойствие, да не се снимат повече филми и всички да продължат напред.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти