Прокобата на пластичните операции: Кортни Кокс е неузнаваема

Прокобата на пластичните операции: Кортни Кокс е неузнаваема
Снимка: Getty/Gulliver

Всички в Холивуд си правят пластични операции и това не е нещо ново. Не е тайна, че повечето актриси поддържат страхотния си външен вид с какви ли не процедури и една наша любимка не остава по-назад.

Актрисата Кортни Кокс стана популярна с ролята си на Моника от хитовия сериал "Приятели". Тя бе сред най-желаните и красиви жени, но някогашната красавица вече изглежда малко по-различно.

Кортни признава, че се е примирила с остаряването и съжалява за процедурите, на които се е подложила преди време, водена от желанието си да се пребори с бръчките.

Тези свои размишления 52-годишната Кокс е споделила в излъчения тази седмица епизод от шоуто на пътешественика Беър Грилс, докато двамата са се спускали по планински склонове в Ирландия.

"Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци", споделя Кортни Кокс.

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик.

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш: "О, Боже, изглеждам ужасно!". Правила съм тези неща, за което съжалявам. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: "Така да бъде", допълва Кокс.

Актрисата е поредната знаменитост, засегнала темата за натиска, на който са подложени жените в Холивуд, за да изглеждат добре. По-рано за това говори нейната близка приятелка Дженифър Анистън, която също е сред звездите на "Приятели".

Разгледайте галерията ни и вижте как се е променила през годините звездата.

Към галерията >>>

Вижте още:

Красавиците, които погрозняха заради филмови роли

Те са най-богатите актриси на света

Дневникът на съвременната принцеса

Двойките, които се разделиха, докато работят заедно

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти