Дженифър: "Писна ми, не съм бременна!"

Дженифър: "Писна ми, не съм бременна!"
Снимка: Getty/Images

Вероятно помните как целият свят отново мислеше, че Дженифър Анистън е бременна, когато бяха засечени със съпруга си на романтична почивка. 

Ако искате да си припомните за какво става дума, вижте и самата статия: Дженифър Анистън бременна на 47?

Актрисата реши да напише безмилостен отговор до всички, които толкова често спекулират с нейната бременност. 

Дженифър се опитва да се пребори с невъобразимите стандарти, поставени от медиите, които засягат по-нежната част от звездния елит на Холивуд.

" За протокола, аз не съм бременна! И вече ми писна! "

"Всеки ден аз и моят съпруг сме тормозени от различни фотографи, които ни дебнат и стоя с часове на улицата пред нас. Те чакат само да ни хванат за някакъв кадър, в който много често са замесени и невинни минувачи."

Анистън, която е под зоркото око на обективите още от изгрева на нейната кариера през 90-те години, когато започва участието си в сериала "Приятели". 

След като започва така своето послание към всички, които навлизат в личното ѝ пространство, тя продължава с всички тези, които се съсредоточават единствено и само върху нейния статут на жена в обществото, а именно - Кога актрисата ще има деца и защо е решила да няма?

"Начинът, по който аз съм представена от всички медии, е именно начинът, по който всички ние виждаме света и мястото на жените в него - заедно с всички стандарти за красота и поведение, които той ни налага."

"И всичко това започва много рано за всяка една от нас. Замислете се за всички малки момичета, които мислят, че не са красиви, само защото не са слаби..." 

Манията на Холивуд към всички актриси, които се разхождат на червения килим започва да излиза извън граници. 

За всяка една от тях се задават въпросите - Тя бременна ли? Прекалено много ли яде? Защо се е отпуснала? Съсипан ли е бракът ѝ, само защото обективът е хванал физическото "несъвършенство" на момента?

Актрисата много сериозно отрича максимата, че една жена трябва да е омъжена и да има деца, за да бъде щастлива.

В крайна сметка ние всички сме съдени по няколко фактора. 

Един от тях е дали имаме деца и как това влияе на женствеността ни. 

Няма нищо по-прекрасно от една щастлива жена с прекрасно усещане за себе си -  това личи не от броя деца, които има, а от щастието, което е създала за себе си. 

Защото всеки един от нас има различни потребности и желания. И не е нужно да слагаме рамки и модели на поведение, които да са единствената ни граница на нормалното. 

Какво мислите вие по този въпрос - трябва ли една жена да е майка и съпруга, за да бъде пълноценна?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти