Принц Уилям ще празнува скромно 30-годишния си юбилей

Цялото британско кралско войнство на честванията по повод диамантения 60-годишен юбилей от възкачването на трона на кралица Елизабет II, Лондон, 3 юни 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

На 21 юни принц Уилям навършва 30 години, но според говорител на кралското семейство партито по случай юбилея му ще премине скромно, в тесен кръг от приятели и роднини.

За място на лишеното от излишна суета събитие е избрана една от резиденциите на принца в Северен Уелс.

Само преди броени дни по-големият син на принц Чарлз бе произведен в чин капитан на Кралските военновъздушни сили на Великобритания. До този момент принцът беше помощник-пилот на хеликоптер за спасителни операции и имаше чин лейтенант.

Това е и една от причините тържеството за неговия рожден ден да бъде чествано по-спокойно, защото най-вероятно внукът на кралица Елизабет II съвсем скоро ще се отправи на поредната си военна мисия.

Неговата съпруга Кейт Мидълтън била доста затруднена с избора на подарък за своя любим, а какво е купила херцогинята на Кеймбридж - все още се пази в тайна, коментират медиите в Англия.

Двойката, която сключи брак през април миналата година, е известна с по-спокойния си и зрял начин на живот, включващ вечери у дома на фона на някой филм, в замяна на бурни купони в лъскави нощни клубове.

По този повод братът на принц Уилям, принц Хари (27 г.), постоянно се шегува с него, че е заприличал на "застаряващ мъж на средна възраст", особено след като е минал под венчилото.

"Моите основни житейски принципи са да бъда честен, тактичен и грижовен човек", бяха думите на принц Уилям, когато навърши 21 години. И май до този момент младият благородник наистина успява да удържи с пълна сила на обещанията си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти