Принц Уилям доверява всичко на своята баба

Кралица Елизабет II по време на едно от военните обучения на своя внук Уилям през април 2011-а
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наскоро оженилият се принц Уилям разкри, че неговата прочута баба (всички знаем коя е) е една от най-важните личности в обкръжението му, като именно тя е човекът, който му дава най-ценните и мъдри житейски съвети.

29-годишният първороден син на принц Чарлз разкрива, че колкото повече пораства и отговорностите му като член на кралското семейство нарастват, толкова положителното влияние на неговата 85-годишна баба върху изграждането му като характер се засилва.

В интервю за една от последните биографични книги озаглавена Our Queen (Нашата кралица), която описва живота на Елизабет II, любимият на Кейт Мидълтън допълва:

''Когато бях по-малък ме беше срам и изпитвах неудобство да говоря с баба си за щяло и нещяло. Все пак тя не е коя да е, но сега сме много по-близки, особено покрай помощта й за сватбата ни с Кейт. Почти няма теми, по които да не мога да получа нейната компетентна оценка и гледна точка'', разказва младият принц.

В същата книга дукът на Кеймбридж разказва още, че кралицата била такъв тип човек, който само очертава щрихите, но той е този, който винаги трябва да предприеме решенията, отговорността и последствията за своите действия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти