Пипа Мидълтън се е сгодила?

Пипа Мидълтън е завършила английска литература в Единбургския университет, а от юни 2013 г. работи като редактор-сътрудник за американското списание "Венити Феър" ("Vanity Fair")
Снимка: Getty/Guliver

В редица английски медии се появи информация, че по-малката сестра на Кейт Мидълтън Пипа (29 г.) се е сгодила за борсовия посредник Нико Джаксън (35 г.).

Двамата са заедно от шест месеца и според техни близки тайно са си разменили годежни пръстени още през юни, а новината щяла да бъде обявена официално на 30-я рожден ден на Пипа, който тя ще отбележи на 6 септември.

Според различни източници веста за нейния годеж все още не се оповестява публично, за да може медийният интерес да се задържи по-дълго върху първородния син на принц Уилям и съпругата му.

Вече започнаха спекулации и за сватба между Нико и Пипа, като се коментира, че този път херцогинята на Кеймбридж ще върне жеста на сестра си и ще бъде нейна шаферка, така както тя го стори през април 2011 г., когато Кейт и Уилям минаха под венчилото.

Семейството на сегашния възлюбен на Пипа е от средната английска класа, а доверени приятели на Нико разкриват, че той и избраницата му са в чудесни взаимоотношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти