Певицата Адел с восъчна фигура

Восъчната фигура на Адел в лондонския музей на Мадам Тюсо. Косата на фигурата се състои изцяло от човешки косми
Снимка: Getty/Guliver

Британската певица Адел, която по-рано тази година спечели "Златен глобус" и "Оскар" за песента си "Skyfall" към последния филм за Джеймс Бонд (носещ също името "Skyfall"), от днес вече има своя восъчна фигура в цял ръст в музея на Мадам Тюсо в Лондон. Самата тя успяла да види восъчното си подобие преди официалното й представяне и коментирала: "Това е страховито и удивително. Доста съм развълнувана".

24-годишната изпълнителка, която излезе от светлините на прожекторите, след като роди първия си син Анджело от своя приятел Саймън Конеки през октомври 2012 г., одобрила восъчната си фигура. "Те дори са докарали брадичката ми!", възкликнала тя.

Восъчната статуя на Адел е облечена с роклята й от церемонията по раздаването на наградите "Грами" през февруари миналата година, когато певицата отнесе шест от престижните американски грамофончета за мултиплатинения си албум "21".

"Адел е един от най-успешните, обичани и популярни изпълнители в света и заслужава място тук, в Мадам Тюсо в Лондон. Искахме да я пресъздадем като динамична певица и се надяваме, че сме го постигнали. Тя е една от най-влиятелните и харесвани британски жени", заяви пиар мениджърът на музея Никол Фенър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти