Даниел Крейг: "Не искам повече да бъда Джеймс Бонд"

Даниел Крейг по време на премиерата на лентата "Skyfall", Берлин, 30 октомври 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

44-годишният британски актьор Даниел Крейг споделя пред американското списание "Rolling Stone" ("Ролинг Стоун"), че харесва успехите на филмите за Джеймс Бонд, но ако зависи от него – не би се снимал повече в ролята на най-известния екранен шпионин в света.

"Опитвам се да избягам от този образ още от първия път, когато го изиграх. Но заради страхотния зрителски интерес и касови приходи нямаше как да не се съглася да подпиша договор за още няколко филма от поредицата", разказва Крейг.

Синеокият актьор, който е женен за британската актриса Рейчъл Уайз (42 г.) от юни 2011 година, разкрива още, че никога не е харесвал да се отнасят с него като със звезда.

"Вече не мога да върша редица неща, правени от всеки нормален човек, като спокойното разхождане по улиците или сядането в някое кафене. Моето семейство и приятелите ми се отнасят с мен по съвсем естествен начин, което искам да се случва и с останалите хора, за да не се чувствам неудобно. Разбира се, не отричам, че е приятно да си харесван, но не се събуждам всяка сутрин с мисълта, дали съм секссимвол и колко на брой души ми симпатизират или ме ненавиждат", допълва той.

До този момент Даниел Крейг се е снимал в последните три кинопродукции за Джеймс Бонд: "Casino Royale" (2006 г.), "Quantum of Solace" (2008 г.) и "Skyfall" (2012 г.).

* Може да разгледате и галерията ни със снимки на Даниел Крейг ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти