Мадона оставила брат си в нищета?

Мадона оставила брат си в нищета?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Финансовото състояние на Мадона се оценява на 650 милиона долара. Тя определено е сред лидерите в класацията на най-богатите в световния шоубизнес.

Не всички обаче могат да се похвалят с подобно богатство. По-големият брат на звездата - Антъни Чиконе, твърди, че е бездомен и нещастен, откакто преди една година е отстранен от бизнеса на баща си.

Семейството на Мадона отглежда лозя и произвежда на вино. Бащата на певицата - Тони, от години ръководи винарната, заедно с втората си съпруга. Майката на Мадона умира от рак през 1963, а малко след това Тони се жени повторно. Той има общо осем деца.

Между тях обаче има вражди и интриги. Антъни твърди, че е бил изгонен от винарната на баща си и от тогава насам е стигнал дъното. Каква точно е причината да остане на улицата, без пари, без къща и без подкрепата на роднините си, не е ясно. Той споделя само, че миналата зима е трябвало да живее под мост и за малко не е умрял от измръзване.

Антъни разказва още, че Мадона не бива да бъде прекалено спокойна, защото не се знае дали няма да стигне до неговото положение на просяк.

По-малкият брат на кралицата на попа - Кристофър, реши, че също може да изкара лесни пари на гърба на сестра си и през 2008 г. публикува книгата - "Животът със сестра ми Мадона". В нея той описва брака на Мадона с Гай Ричи и определя сестра си като егоистична и манипулативна.

За момента певицата не е направила коментар по изказванията на брат си Антъни, а за книгата на Кристофър спомена, че е пълна с лъжи и брат й се опитва да й навреди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти