Певицата Лейди Гага страдала от булимия в тийнейджърските си години

Лейди Гага никак не си пада по стандартите на сцената, а и в живота
Снимка: Getty/Guliver
25-годишната американска певица Лейди Гага разкри, че като ученичка е развила булимия в желанието си да придобие тяло на балерина, цитирана от западните медии. Тя споделя, че през тийнейджърството си постоянно повръщала, защото се чувствала нещастна заради по-пищния свой силует.

Дори и сега, когато успехът я следва навсякъде по петите, изпълнителката на Paparazzi признава, че все още се бори с излишните килограми.

"В училище бях обект на постоянни нападки, които в комплект с моята неувереност ме направи булимичка. Мечтаех да приличам на фина малка балерина, а в крайна сметка бях малко италианско момиче в обемно тяло, което всяка вечер се тъпчеше с кюфтета", коментира носителката на пет награди "Грами".

Всъщност нейното истинско име е Стефани Германота, а във вените й тече италианска, френска и канадска кръв.

Поради факта, че развила булимия Лейди Гага разказва как през онзи период нейният глас е бил в ужасно състояние, породено от неправилното хранене и отслабен имунитет.

"Сега визията диктува правилата повече от всякога. Във всеки мой клип или корица, за която позирам, образът ми подлежи на солидна обработка, за да изглеждам по-слаба. Но това не е отражение на истинската действителност", коментира изпълнителката.

Според нея изтощителните диети, особено сред подрастващите трябва да спрат, за да не се стига до крайни фази като булимия и анорексия. Преди броени дни тя бе участник в семинар, организиран от бившата съпруга на Арнолд Шварценегер Мария Шрайвър, където изказа мнение, че за нея е важно да използва трибуната на своята популярност, за да предупреди младите относно последствията от тези тежки проблеми.

В края на февруари тази година ексцентричната звезда ще учреди собствена фондация с името Born This Way Foundation, чиято основна цел е да се бори против дискриминацията под всякаква форма, за да бъдат защитени подрастващите, които са най-уязвими и отритнати от обществените норми.

По отношение на музикалните си планове Лейди Гага вече обяви и датите за новото си световно турне, което ще стартира на 27 април, като плановете са то да обхване над 400 концерта. Декорът за сцената пък ще наподобява средновековен замък.

Предишната й музикална обиколка Тhe Monster Ball Tour отчете над 200 млн. долара приходи след 210 лайфа, състояли се на пет континента.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти