Кралица Елизабет засенчи благородническа булка на собствената й сватба

Кралица Елизабет засенчи благородническа булка на собствената й сватба
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера във Великобритания се състоя благородническата сватба на годината. Под венчилото минаха наследничката на кралския род Моунбатън, Александра Кначбъл и годеникът й Томас Хупър.

Честта да заведе булката до олтара се падна не на кой да е, а на самия принц Чарлз, тък като той е много близък приятел с бащата й. Но несъмнено най-важният гост на церемонията беше кралица Елизабет Втора, която бе придружена от съпруга си.

Може би не е добра идея да имаш чак толкова знатни гости на тържеството си, защото кралицата определено насочи цялото внимание към себе си и то без да го иска.

Тя бе изключително стилна както винаги, облечена в рокля с флорални мотиви и прасковени шапка и палто.

Интересното е, че семейството на знатната булка не е никак идеално, но въпреки това получават подкрепата и приятелството на кралския род. Братът на булката в миналото е имал сериозни проблеми с наркотиците.

А преди време стана известна и аферата на баща им, лорд Кначбъл, с друга жена. На сватбата лордът не пускаше ръката на жена си, за да опровергаят всички слухове и да покажат, че са силно семейство.

На тръгване от церемонията кралицата не пропусна да си поговори с част от гостите и дори проведе разговор със свещеника, провел церемонията.

Прочетете още:

Защо кралица Елизабет се скара на принц Уилям?

Принцеса Шарлот открадна звездния миг на кралица Елизабет II

Кои са любимите цветове на кралица Елизабет II

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти