Кайли Миноуг отслабва с месо

Кайли Миноуг
Снимка: Getty/Guliver

На 46 и в идеална форма – Кайли Миноуг сякаш изглежда по един и същи начин от 20 години.

Хубавата й фигура се дължи не само на активните тренировки и енергични танци по време на концертите, но и на палео-диетата, споделя самата тя пред Дейли Мейл.

Палео диетата е един от модерните начини на хранене, според който човек трябва да се храни така, както са се хранили праисторически хора – преобладаващо с печено или варено месо, малко ядки, плодове и зеленчуци.

Иначе казано – само храната, която пещерния човек е можел да си набави. Никакви зърнени и млечни продукти, защото преди 2,4 милиона години опитомяването на животните и обработването на земята просто не са съществували.

„Аз имам високи нива на кръвната захар и всичко сладко или от брашно ме кара да не се чувствам добре. Да не говорим колко лесно наддавам, едва ли не от един бонбон“, разказва Кайли.

„Попаднах на палео-диетата и си казах, че това е моят начин. Знам, че тя има и много противници заради липсата на достатъчно калций и заради високото съдържание на животински мазнини, но за мен това е най-добрия начин за хранене“, разказва тя.

Певицата се застъпи за пещерната диета в момент, в който един от нейните защитници поиска да издаде книга с пале-диета за деца, но издателите му отказаха.

„В тази книга има рецепти, кoито могат да причинят смъртни случаи. Не можем да си позволим да разпространяваме такова нещо“, съобщават от издателската къща.

Една от най-спорните рецепти е приготвянето на детско „мляко“ от черен дроб и костен бульон.

Разбира се, храненето на възрастните е съвсем различно от това на децата и поддръжниците на палео диетата, сред които и Кайли, твърдят, че това е „единственият“ начин за хранене.

Естествено, както с всички останали режими, и тук трябва да се подхожда внимателно с тялото и здравето.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти