Бебе на хоризонта: Иън Сомърхолдър и Ники Рийд очакват второ дете

иън ники риййд
Снимка: Getty

Актрисата Ники Рийд е бременна с второ дете от съпруга си – звездата от „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър.

Всичко, което някога съм искал още от времето, когато бях малко момче, беше да имам голямо семейство“, това написа 44-годишният актьор от „Дневниците на вампира“ в Instagram в понеделник, 9 януари. „Благодаря ти Ник, че ми направи този подарък.“

Иън се ожени за 34-годишната актриса от „Здрач“ през 2015 г. Той сподели снимка, на която съпругата му е прегърнала дъщеря им Бодхи, на 5 г., за да обяви новината.

„Благодаря на тази невероятна жена за дара на живота и любовта, за това, че беше най-невероятната майка и работи толкова усилено, за да сбъдне мечтите си!!!, продължи Иън. „Когато правех тази снимка, не можех да повярвам какво виждам. Няма нищо по-красиво..."

Той помоли последователите си да изпращат много позитивна енергия на бременната му съпруга в този специален момент.

Самата Ники сподели радостната новина в собствена публикация в социалните медии в понеделник, като написа: „2023 г. празнуваме живота🖤[След толкова] години на мечти и молитви. Толкова много любов. Какъв подарък.”

Рийд отбеляза, че поставя граници със социалните медии, особено що се отнася до децата и това, което споделя със света. Поради тази причина актрисата не публикува често неща, свързани със семейството си.

Тя добави: „Много ви благодаря, че уважавате това и ми пращате позитивност, доброта и ЛЮБОВ. Някои неща са твърде добри, за да останат несподелени :).“

Още звездни бебета от изминалата година: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти