Ясна е причината за смъртта на Уитни Хюстън

Нека я запомним по този начин
Снимка: Getty/Guliver

Според токсикологичните резултати от аутопсията на Уитни Хюстън (48 г.) причината за смъртта й е сърдечен удар, причинен от злоупотреба с кокаин, който е бил намерен в кръвта на легендарната певица.

В тялото й са били открити и следи от консумация на антидепресанти и марихуана, но количеството им показва, че не те са причинили смъртта на изпълнителката.

Майката на Уитни Сиси е била съсипана от новината, че любимата й дъщеря е продължавала да взема наркотици.

"Въпреки тъжната вест от името на цялото нейно семейство изразявам облекчение, че вече знаем истинската причина за кончината на Уитни", допълни сестра й Патриша в изявление пред щатските медии.

Да припомним, че на 11 февруари Хюстън бе открита мъртва във ваната на хотел в Лос Анджелис, където бе отседнала, за да присъства на парти, организирано от продуцента й Клайв Дейвис, работил с нея от самия старт на кариерата й.

Цялата музикална гилдия бе шокирана, тъй като певицата намери смъртта си само ден, преди да бъдат раздадени наградите "Грами" в града на ангелите.

Уитни Хюстън е абсолютно явление в музикалната история, а невероятният й глас я прави най-продаваната изпълнителка през 80-те и началото на 90-те години. От нейните албуми са изкупени над 170 млн. копия в световен мащаб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти