Според цвета на очите: какви здравословни проблеми може да имате

очи
Снимка: iStock

Очите са прозорците на нашето тяло. Ирисодиагностиката е не напълно призната от официалната медицина, но този метод днес намира все повече привърженици.

Той се базира на тясната връзка между окото и тялото, като според него всеки орган има свой огледален образ в ириса и той е специфичен за всеки от нас. Оцветеното кръгче около зеницата носи генетичните следи и знае слабите точки на организма.

Специфичният анализ на тези следи - цвят, релеф, малките точици и петънца, могат да подскажат на специалиста кой орган е болен. Често чрез този метод в окото може да се види проектирана болест, която ще се развие след години. Но дали и кога ще се случи това – то това още не може да се определя с точност.

Според цвета на очите: какви здравословни проблеми може да имаме?

Наскоро учени от университета в Колорадостигнаха до ново медицинско откритие - цветът на очите има пряка връзка с риска от развитие на рак на кожата и витилиго. Те са установили няколко константи.

Някои учени все по-често започват да твърдят, че цветът на ирисите ни може да покаже към какви болести сме предразположени. Очите ни вече могат да ни покажат какви опасности ни грозят и как да се предпазим от тях.

Ето болестите, към които може да сте предразположени според цвета на очите ви.

Към списъка >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти