Създадено за Naso Libero

Вълшебни балсами с камфор и прополис облекчават кашлица и хрема

Naso Libero
Снимка: Istock

Всяка средностатистическа настинка (т.е. лека вирусна инфекция) трае около 5 дни. През това време носът първо тече или се запушва, кашлицата пречи на спокойния сън, а покачилата се температура ни кара да се чувстваме напълно безсилни.

Особено мъчително е това състояние за децата, които трудно дишат през устата и при тях запушеният нос е истинско бедствие.

За такива състояния преди години бабите ни прибягваха до втриване на ракия на гърба за загряване или намазване с камфоров спирт.

Сега вече имаме на разположение по-пречистени, с повече полезни съставки загряващи балсами на NasoLibero. Нарекохме ги „вълшебни“ заради съставките и действието им. Когато ги опознаете и вие, ще разберете, че не преувеличаваме.

И така, ето къде се крие вълшебството против кашлица и хрема:

Камфорово масло

Има енергизиращ и стимулиращ ефект, помага при бронхит и белодрбни инкфеции

Кедрово масло

То помага при ларингит и остри респираторни инфекции (настинки, грип), помага при хронична умора и подобрява физическата и умствена дейност. То е особено подходящо за хора, работещи и живеещи при неблагоприятни климатични и екологични условия, както и за хора, страдащи от косопад и чупливи нокти.

Naso Libero
Снимка: Istock

Масло от евкалипт

То помага при симптоми на настинка, грип, бронхит, синузит, астма, възпалено гърло и запушен нос. Евкалиптът е мощен антисептик, предпазва от инфекции и ускорява оздравяването. Има успокояващ ефект при физическо и психическо натоварване.

Масло от мащерка

То е естествен антибиотик, с мощно действие срещу множество щамове и бактерии.

Прополис

Прополисът има имуностимулиращо, обезболяващо и дезинфекциращо действие. Той е естествен антбиотичен и противовирусен агент. Стимулира регенерацията и има противомикробни свойства.

Сред другите масла, вложени във вълшебните балсами Naso Libero са етерично масло от дива мента (успоява кашлицата и охлажда), токоферол (предпазва кожата от изсушаване при висока температура и нарушени функции на дихателните пътища), както и розмарин и лавандула.

Naso Libero
Снимка: Naso Libero

Как всъщност действат тези балсами и защо толкова ги харесахме?

Балсамите на Naso Libero се втриват внимателно в гърдите, гърба и на врата, може и върху цялото тяло, още в първите дни на настинката. Имат моментално облекчаващо действие – дишате по-леко, носът не се запушва и като цяло се загрявате по един много приятен и отпускащ начин.

При децата този ефект на отпускане и облекчаване на дишането е особено важен вечер и през нощта. За тях има специално разработен Назо Либеро Бейби Балм, подходящ и за бебета над 3 месеца.

Лечебните свойства на маслата ще облекчат осезаемо симптомите ви и ще са хармонично допълнение на лечението, изписано от личния ви лекар.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти