Създадено за BILLA

Всичко българско и родно... има го!

храна
Снимка: Istock

Особената ситуация, в която светът се намира, доведе до поне едно хубаво последствие у нас – българските потребители да имат по-лесен и бърз достъп до родни продукти.

Българите винаги са харесвали домашната продукция и за тях родното производство винаги е било синоним на чудесен вкус и отлично качество. Ето защо е важно за потребителите да имат достъп до все повече продукти на родните производители – от една страна така хората са спокойни, че се хранят с продукти с гарантирано качество и вкус, а от друга страна стимулират и подпомагат местната продукция в трудните времена, в които живеем.

За някои търговски вериги и техните клиенти обаче това не е новина – вече 20 години в магазините на BILLA потребителите намират десетки видове български храни и напитки на конкурентни цени. А сега, веригата стартира кампания, посветена на българското производство, като по този начин поставя още по-силен фокус върху родните продукти с цел да стимулира клиентите си да изберат българското.  

Освен от познатите родни марки, потребителите ще могат да избират и сред собствените марки на веригата, голяма част от които също са произведени в България -  Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, както и десетки видове свежи плодове и зеленчуци, отгледани от производителите, с които веригата работи в инициативата BILLA градини.

BILLA
Снимка: BILLA

Под собствения бранд BILLA Градини – BILLA вече над 6 години осигурява на клиентите вкусни и свежи български плодове и зеленчуци, отгледани в над 150 родни градини, лозя и оранжерии. Всички те са с гарантирано качество и вкус, тъй като са израснали от внимателно подбрани сортове и семена, а последващите грижи са двойни – както от производителите, така и от експертите на търговската верига. Специалната програма за намаляване на пестицидите пък гарантира, че продуктите, които купуваме в магазина, са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди.

Контролът върху качеството е изключително стриктен – продуктите са подлагани на ежеседмични лабораторни изследвания, чиито резултати са публикувани в сайта на търговската верига. Това означава само едно – вкусна и здравословна българска храна, която е на масата ни всеки ден.

Разбира се, освен плодове и зеленчуци, в BILLA има и богата селекция от прясно и качествено българско месо от собствената марка Българска ферма – както свинско, така и пилешко.

Същевременно веригата продължава да работи по партньорството си с все повече български производители, добавяйки и по-малки такива, чиято продукция изкупува, за да я представи на максимално широк кръг от клиенти в магазините си. Потребителите  пък имат уникалния шанс на едно място да се запознаят с нови и качествени български продукти и да се убедят в техните предимства. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти