Терапия с кръв срещу плешивост

Терапия с кръв срещу плешивост
Снимка: Thinkstock

Когато става въпрос до външен вид и до това, с което природата ни е дарила или ощетила спрямо пола ни, можем да кажем, че жените страдат от целулит, а мъжете от преждевременно оплешивяване.

И двата пола обаче са готови кажи-речи на всичко, за да се избавят от проблемите си.

Сега нова терапия обещава на господата успешно заличаване на плешивите петна по главата им. За метода разказват от Dailymail.co.uk.

Става въпрос за така наречената "вампирска терапия", при която малки количества кръв взета от собственото ви тяло, се инжектират на конкретни места по главата, останали без коса.

Твърди се, че този метод стимулира кръвообращението, деленето на клетките и успешно успява да възстанови растежа на коса.

Същата терапия бе тествана и от Ким Кардашиян, но в нейния случай инжекциите с кръв бяха поставяни в лицето (вижте тук), като целта е да се подобри еластичността на кожата и да се забави процесът на стареене.

Ким сподели, че процедурата била доста болезнена, но пък уж си заслужавала.

Доктро Фабио Риналди – водещ на изследванията за лечение на мъжката плешивост чрез "вамприска" терапия, споделя, че този метод, колкото и странен да звучи, наистина се отразява добре на пациентите и се постигат по-добри резултати, отколкото при приемането на стероиди, например.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти