Тайната на прекрасната фигура на Роуз Хънтингтън-Уайтли

Тайната на прекрасната фигура на Роуз Хънтингтън-Уайтли
Снимка: Getty/Guliver

За да си модел на бельо, особено на световноизвестна компания като "Victoria's secret", са нужни доста данни, а не само чаровна усмивка.

Роуз Хънтингтън-Уайтли знае много добре това.

Тя, за разлика от доста други свои колежки, си признава, че спазва диети и полага много усилия, за да поддържа тялото си в перфектна форма.

Много други модели се опитват да убедят света, че не спазват хранителни режими, не гладуват, почти не спортуват, а наблягат повече на плодовете и зеленчуците.

Неприятната истина обаче е, че редица манекенки страдат от анорексия или булимия и в името на слабостта са готови да се подложат на невероятни изпитания.

Уайтли обаче споделя, че поддържа фигурата си с много спорт, много йога и стриктна диета.

Сега около Великден, тя още по-сериозно е ограничила приема на храна, като се е отказала от шоколадовите зайчета и варените яйца.

За сметка на това Роуз приема храната си под формата на шейкове.

Това е обичан метод за отслабване на различни знаменитости, включително и Анджелина Джоли. Твърда храна почти не се приема, за сметка на шейкове през няколко часа.

Роуз споделя постоянно снимки от "Инсаграм", на които позира, пиейки любимите си шейкове (вижте тук и тук). Освен това не крие, че е вманиачена по фитнеса, а след тренировки релаксира с йога.

Кога ѝ остава време да бъде с любимия си Джейсън Стейтън, не е ясно, но двамата явно са намерили баланса помежду си, щом толкова време вече са заедно. 

Уайтли е на 25, а той на 46 години, но разликата във възрастта им не е проблем за тях да бъдат щастливи заедно.

У дома също може да си приготвяте различни шейкове по ваш вкус. Предлагали сме ви рецепти неведнъж, можете да си ги припомните тук, тук и тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти