Признаци, че работата ви е дошла в повече

Признаци, че работата ви е дошла в повече
Снимка: netinfo

Вие сте модерна жена, работите много и вечно сте в движение, защото имате да свършите един куп неща. В един момент обаче, забелязвате, че все по-често се изморявате, забравяте и закъснявате.

Нещо не е наред и причината за него е преумора. Ето няколко от признаците, че се преработвате и имате нужда от почивка и забавяне на темпото.

Постоянно закъснявате за работа
Разбира се, за някои хора това е напълно нормално, но ако вие не сте от тях и преди сте имали навика да идвате навреме, а сега закъснявате, значи нещо не е наред. Най-вероятно причината е, че оставате да работите до късно или носите работа вкъщи. Това води до претоварване и умора, която ви кара сутрин да изключите алармата и да поспите само още пет минутки.

Решението е да се постараете, независимо колко неща има да свършите вкъщи и за работа, вечер да си лягате навреме. Определете си един час, след които трябва да сте в леглото и се постарайте да го спазвате.

Бюрото ви е в безпорядък
Толкова сте заети, че изобщо нямате време да се оглеждате какво се случва около вас. В един момент осъзнавате, че бюрото ви е претрупано с какво ли не и цари пълен безпорядък. В подобна работна среда се работи трудно, затова отделете малко време да сложите нещата в ред, а след това се постарайте да поддържате този порядък.

Забравяте да обядвате или ядете на крак
Изключително вреден и нездравословен навик! Задължително е да си взимате обедна почивка, през която да се храните спокойно. Ако можете и да направите кратка разходка, за да се раздвижите, е още по-добре. Ще установите след това, че остатъкът от деня минава много по-лесно и вие се чувствате по-енергични и вършите бързо задачите си.

Трудно се фокусирате
Това е най-сигурният признак, че сте преуморени. Като сте разконцентрирани е трудно да сте плодотворни на работа. По-вероятно е да правите грешка след грешка.

Пробвайте да правите кратки почивки на половин час, да "проветрявате" главата си, за да може да се концентрирате по-добре след това. Друг вариант е да се занимавате по няколко пъти в седмицата със спорт. Това може да повдигне тонуса ви и да ви помогне да разтоварите след тежък ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти