Кажи ми как спиш, за да ти кажа какъв си

Позата ви издава
Снимка: netinfo

Според британски изследователи позата, в която спите може много точно да разкрие типа на характера ви. Предлагаме ви да проверите дали тяхната теза се отнася и за вашия натюрел.

А ето и какво показват статистиките направени върху 1000 жители на Острова.

Сгъната на две
Позата с присвитите колене и ръце, събрани до лицето (снимка), е най-често срещана сред анкетираните. 41% от тях спят по този начин, което говори за по-твърд характер. Два пъти повече жени са предпочели да заспиват в т.нар. ''бебешка поза'', а това означава, че въпреки по-трудния си нрав, те запазват своята чувствителност и срамежливост, която обаче бързо преминава в по-приветливо настроение след опознаване на околните.

Протегни се
Ако се унасяте към страната на сънищата, легнали настрани с абсолютно изпънати крака и ръце (снимка), вие сте много социални и ведри личности и понякога доста наивни в опита си да се доверите на максимален брой хора. 15% от анкетираните спят така.

Леко наведени
При тази поза (снимка) краката са изпънати, а ръцете са съвсем леко присвити и сочещи перпендикулярно спрямо торса. Такъв тип спящи люде са широко скроени, леко цинични, подозрителни и много упорити. На това описание отговарят 13% от запитаните.

По гръб
Спящите по гръб с опънати крака и ръце по дължината на тялото (снимка) наброяват 8% от цялата научна извадка. Тези хора са по-резервирани в общуването, не обичат излишните капризи и имат високи стандарти за себе си. Същата позиция обаче причинява хъркане и не е много удачна за пълноценна почивка на тялото.

По корем
Тези, които спят по корем с ръце на възглавницата (снимка), са отворени към нови запознанства, макар че в повечето случаи действат прекалено прибързано и никак не обичат да бъдат критикувани. Изследванията на британските експерти твърдят, че тази група заема 7% от анализите.

Пак по гръб
Останаха само едни 5%, които се падат на спящите по гръб, но този път ръцете им са свити от двете страни на възглавницата (снимка). Въпросните личности са добри слушатели, услужливи и ненатрапчиви. Уви, масово, и тази поза ще подразни околните с вашето похъркване.

Статистиката също разкрива, че повечето души прекарват нощта само в една позиция, а едва 5% се местят по-честичко по време на сън. Освен това един на десет анкетирани покрива цялото си тяло с одеяло, а останалите отвиват своите стъпала, ръце или крака.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти