Подкрепете своя педиатър в инициативата Мисия Супердок, която ще отличи най-обичаните от пациентите лекари в страната

Vedra International
Снимка: Vedra International

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл

Да намериш лекар, на когото да се довериш, да споделяш и да се чувстваш сигурен и спокоен в избора си – това е трудна задача, но не е невъзможна. Особено когато става въпрос за лекар, с когото искаме да преживеем и едни от най-важните житейски моменти – проследяване на бременност и съкровения момент на раждането.

В случай че сте открили своя лекар, с когото сякаш „работите“ като в екип, предлага най-добрата здравна грижа за вас и бъдещия ви наследник, отнася се с уважение към всички въпроси, които ви вълнуват и ви предразполага с мило отношение, дори с чувство за хумор – сега може да споделите вашето мнение в платформата superdoc.bg.

Vedra International
Снимка: Vedra International

Всеки от вас, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на инициативата Мисия Супердок, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.

Vedra International
Снимка: Vedra International

Мисия Superdoc 2020 ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Класацията цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти