Какво може да провали сватбата ви?

Какво може да провали сватбата ви?
Снимка: Thinkstock

Сватбата се приема като един от най-важните дни в живота на жената. Всяка дама, която има възможността да изживее сватбата на мечтите си със сигурност се старае да изпипа всичко до последния детайл.

Много често това включва и строга диета, тъй като почти всяка жена си мечтае да се раздели с някой и друг килограм.

Оказва се обаче, че много от булките съсипват сами сватбата си, тъй като в тържествения ден те са разочаровани от себе си и факта, че не са отслабнали колкото им се е искало.

Различни анкети сред дамите във Великобритания показват, че те не са успели да свалят толкова килограми преди сватбата колкото им се е искало и това ги е довело до депресия.

По-лошото обаче е, че дори и да отслабнат, повечето си връщат всичко свалено, че и малко отгоре, още по време на медения месец.

Като цяло всички жени преди сватбата изпадат в лека истерия и силен стрес, което пък от друга страна сериозно дразни бъдещите им съпрузи.

Ключът към решението на проблема е все пак да си повтаряте, че това трябва да е най-щастливият ден в живота ви, който не бива да бъде развалян с излишни притеснения и стрес.

Що се отнася до отслабването, за сигурни и успешни резултати е най-добре да се консултирате със специалист и да започнете отслабването по-рано.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти