Създадено за Elancyl

Искам да отслабна, но не искам да се мъча. Възможно ли е?

отслабване
Снимка: iStock

Диета. Звучи като „глад и мъчение“ с една дума. А така ни се иска да не трябва да си гълтаме коремчетата, да се натъпкваме трудно в ластичните си дънки и да се съблечем гордо на плажа, като истински богини.

Жените са в непрекъсната битка с телата си. Същите тези тела, които са наш храм и трябва да им се възхищаваме, вместо да ги мъчим и изтезаваме, а те да ни отвръщат с целулит.

Възможно ли е изобщо да си във форма, без това да те направи нещастна и злобна, лишена от всякакъв шоколад жена?

Възможно е, разбира се, живеем във времето, в което науката и психологията ни помагат да се сдобрим със себе си и да живеем пълноценен и хармоничен живот.

отслабване
Снимка: iStock

Вече знаем, че ако не желаеш с цялото си сърце да се храниш по-здравословно, да влезеш във форма и да се чувстваш по-добре, нищо не се получава.

Резките смени в хранителния режим ни изнервят и карат тялото ни да започне да трупа панически още килограми. Резултати от ограниченията така и не виждаме, демотивираме се и в крайна сметка се връщаме отново към големите количества захар и храненето за успокоение.

За да имате реални резултати в оформянето на тялото, без да се измъчвате излишно, може да приложите правилото „80 към 20“.

Вместо изцяло и изведнъж да махнете всички храни, за които знаете, че ви вредят (най-вече сладко и газирано), намалете употребата им.

Да речем през работните дни си обещайте да пиете само вода, но през уикенда, когато поводите са повече, си разрешете да изпиете чаша-две от любимото си безалкохолно.

Още съвети за неусетно отслабване има в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти