Създадено за Regulatpro Kids

Еликсир за детски имунитет в помощ на всички майки

regulat
Снимка: Istock

Какво искате, майки? Здрави деца! А кога го искате? Сега, веднага и през цялата година!!

Така би изглеждал популярният виц, ако някой наистина задаваше този въпрос на хилядите майки, които се опитват да повишат имунитета на децата си в сезона на гриповете, хремите и възпалените сливици. Само че никой не ги пита, майките и те се оправят както могат, и както намерят за добре. Единственото, за което си мечтаят е да намерят най-накрая нещо, което наистина да действа. Нещо, което да добавят към зеленчуците и плодовете, към съня и играта на чист (доколкото е възможно) въздух, така че детето да е здраво и с добър имунен отговор към нормалните за сезона вируси и бактерии.

Разбира се, когато говорим за здраве и имунитет, винаги тръгваме от балансираното хранене. В него достойно място заемат плодовете и зеленчуците, но истината е, че нито децата твърде много си падат по тях, нито самите плодове и зеленчуци изобилстват от витамини в днешно време. Напротив – повечето от тях са отглеждани незнайно къде и как, предимно в оранжерии, пръскани са с пестициди и не виждат слънце почти никога. Това означава, че днешните плодове и зеленчуци нямат нищо общо с това, което са представлявали преди век.

regulat
Снимка: Istock

Хората, за сметка на това, сме си същите и според Световната здравна организация препоръчителният прием на зеленчуци и плодове на ден е не по-малко от 400 грама на ден! Шапки долу за тези от вас, които могат да накарат дете да яде повече от две парчета краставица за деня, а за всички други остава варианта да набавят витамините и минералите от други източници.

Но какъв да е този източник, който може да даде на едно дете всичко, от което то се нуждае за здрав имунитет? В приказките подобни течности са наричани „еликсир“, но ето че и в реалния живот вече си имаме такова нещо. Името му е Регулациус (Regulatius) и той е абсолютно безапелационен помощник на всяка майка в борбата с честото детско боледуване.

Името му се дължи на факта, че в състава му влиза есенцията REGULATESSENZ, произведена по метода на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, заедно с добавен витамин С от ацерола и сироп от агаве.

По време на специалния ферментационен процес полезните съставки са разбити до много малки частици, които позволяват детския организъм бързо и ефективно да ги абсорбира в клетките и да се възползва от добрия им ефект.

regulat
Снимка: Vedra International

Какво е Regulatius?

Продукт, който действа в помощ на абсолютно всички регулаторни процеси в тялото и подкрепя правилното развитие и функциониране на имунната система. Действа положително на производството на енергия, спомага за премахването на умората и има противовъзпалителен ефект, подходящ при остри вирусни инфекции. В състава му влизат няколко страхотни и пълни с витамини продукти: грах, орехи, смокини, куркума, лук, соеви кълнове, боб мунг, кокосови орехи, артишок, фурми, целина, просо, шафран, лимони и ацерола.

Разбира се, няма как детето ви да кара само на Regulatius – ще трябва някак да го увещаете да яде истински броколи и портокали, но зад гърба си винаги ще имате силната подкрепа на един сироп, който ще работи за по-силен детски имунитет. С редовната му употреба, в комбинация с добра храна и почивка, ще видите, че детето ще ходи по-редовно на детска градина и ще страда по-малко и за по-кратко време от вирусни инфекции и техните усложнения.

regulat
Снимка: Vedra International

Що се отнася до продукта, бъдете сигурни, че държите истинска ценност в ръцете си – Regulatius е съставен изцяло от био сертифицирано производство. Той подобрява функцията на NK клетките и стимулира отделянето на IL-10 от моноцити, като успоредно с това има противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, регулира метаболитните процеси и възстановява алкално–киселинния баланс в тялото.

Ако искате още, ето ви – сиропът е обогатен с витамин С и естествен сироп от агаве!! Той е 100% органичен и веган, без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти и глутен. Може да го прилагате в случаи на отслабен имунитет, през есенно-зимният период, характерен с по-честите заболявания, при остри болестни състояния, при лесна уморяемост, липса на апетит, често спортуващи деца и всякакъв тип физическа и психическа умора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти