Да се поучим от холандците

Лично холандският посланик у нас г-н Карел ван Кестерен (вляво с шала) ще поведе утрешния веломаратон
Снимка: velobg.org

На 26 април (петък) Холандското посолство в София и Сдружение "Велоеволюция" организират маратон с велосипеди, в който могат да се включат всички желаещи.

Той ще тръгне от посолството на Холандия (намиращо се на ул. "Оборище" 15, ъгъла с ул. "Кракра") в 15,30 часа.

Колоната на Оранжевия велотур ще бъде поведена лично от извънредния и пълномощен посланик на Кралство Нидерландия у нас г-н Карел ван Кестерен.

След като мине през няколко знакови холандски присъствия в столицата, като холандската пекарна на ул. "Ангел Кънчев" 37, обиколката ще завърши към 17,00 часа в градинката "Кристал" срещу Военния клуб на бул. "Цар Освободител". Там пък вече ще бъде подредена фотоизложбата "Дивият свят на Източните Родопи", организирана от българо-холандския проект "Новото тракийско злато", а Vesti.bg е медиен партньор на събитието.

Ще бъде разиграна и томбола с различни награди, като "билетът" за нея ще е шапката, която участниците ще получат при старта на тура, който е част от българо-холандската инициатива "Всички на колела". Желание да се включат във велосипедната обиколка на столицата са изявили и други дипломати.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти