Начинът, по който пушите показва вашия характер

Цигарите ви издават
Снимка: netinfo

Известна информация за характера на човек може да се извлече от това, как той/тя държи цигарата, според статия на американското издание Psychology Today.

* Колкото по-далеч е разположена запалената цигара от дланта, толкова човекът, който я държи е по-деликатен и чувствителен. Такива хора са творчески настроени и разчитат повече на чувствата и емоциите, отколкото на разума и логиката. Те възприемат обкръжаващата среда, като се оповават на първото си впечатление и се отличават със силна интуиция, която рядко ги подвежда.

* Пушачът, който държи цигарата между палеца и показалеца, много добре знае какво иска от живота и умее да защитава своите интереси. Това не означава, че той/тя обича да командва или се стреми към лидерство. Става дума за упоритост и по-лесно постигане на поставените цели.

* Тези с цигара между средния пръст и показалеца близо до дланта, които при всяко "дръпване" доближават до устата цялата си длан са преди всичко интровертни. Такива личности се страхуват от всякакви силни чувства и емоции. Те по-често демонстрират студенина, отчужденост и дори цинизъм, но всъщност са раними и предпочитат да запазят дистанция от заобикалящите ги хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти